Taggad, resfeber, underbart, galet, sjukt = Ayia Napa!

Hejhejhallå!

Om exakt ett dygn sitter jag på ett flygplan påväg till Cypern, Ayia Napa med Camilla, Rebecca och Sandra! Det gör mig både sjukt taggad och hur nervös som helst. Resan som nyss var typ två månader kvar till!? Tiden har gått så fort det här sommarlovet! Men jag känner på mig att det kommer bli en sjukt najs vecka!

Laddade upp med att träna lite engelska i helgen, pratade med lite tyskar o.s.v.! Var på "kräftis" på Vikbo! Najs, sov förövrigt i en bil, en "van"! Faktiskt riktigt mysigt, förrutom att det regnade in på mig.
   En av tyskarna följde ju med på "älgjakt" under skymningen, han gillade också älgar, eller "elchs" dårå, som det heter på tyska! Så pratade vi om hur häftiga älgar är liksom, tyvärr såg vi dock inga älgar på vår lilla vandring! Och jag fick dra min replik som Sara & Hedovic tyckte "Ich bin en elch", vilket betyder jag är en älg! Där förstod tysken att jag var knäpp!
   Sen blev det även att lära Sara & Hedovic att shuffla, haha det var fint! Även resten på dansgolvet joinade och försökte sig på att shuffla. Såg rätt kul ut!
Det enda jag sörjer är mina solglasögon, var ju inte så passande att tappa bort dem till resan nu direkt!

Bara 19 dagar kvar till 18 också! Det får man ju inte glömma bort att räkna ner till liksom!

Byeee! Ses om en vecka! Då jag får ta och lägga upp lite bilder från den antagligen händelserika resan!

 GaleN är vad denna vecka kommer att bli!

Fortsättning följer...


RSS 2.0