Nedräkning!

Hejhejhallå!

Nu är det bara 10 dagar kvar till Ayia Napa! TAGGAR något enormt, kommer bli grymt!
   Även "endast" 28 dagar kvar tills jag fyller 18(!) Vilket jag också taggar till! Och det är ju faktiskt endast 28 dagar, för all denna väntan har känts som en evighet och hela tiden har det varit månader man räknat, men nu är det faktiskt dagar!
   För att räkna ner ännu mer så har jag bara 7 arbetsdagar kvar! 6 veckor har gått sjukt fort! Ska bli skönt att vara ledig lite innan skolan börjar, för har ju jobbat hela tiden känns det som. 12 dagar jobb, ledig 2, 12 dagar jobb, ledig 2 o.s.v...

Imorgon är det även dags för Kuddbycupen och lite andra trevligheter, hoppas det blir en grym dag ute i Helgestad och kväll ute på Vikbolandet! Hoppas solguden är med oss!

Denna kväll har jag även spenderat med Anna, haha vi har hittat massa gamla minnen i form av bilder & filmer från F12 tiden så att säga. Sköna muppar vi var!

Jag & Anna! Hemska bilder, men väcker otroligt sköna minnen! En av våra värsta muppbilder! Kan man hitta snyggare bilder på sig själv?

 Seriöst lagfoto, eller? Kuddbyvicar!

 Snygga Kuddbyvicar!

Sköningar! Marius & Cissovic! Riktiga Kuddbyvicar det!

Stört najs och schtekig bild! TAGGAR 18! Paaaartyyyy!


Fortsättning följer...

Ibland gör man rätt, ibland gör man fel. Lev me räää'

Hejhejhallå bloggen! Var ju ett tag sen jag skrev. Sorry asså.

Men dom senaste veckorna har varit väldigt händelserika & galna, och när jag inte varit galen har jag jobbat. Har nämligen jobbat 12 dagar i streck men nu har jag varit ledig i TVÅ hela dagar! Men imorgon börjar nästa 12-dagarsperiod. KUL! Men pengar i alla fall!

Det hela började nog med Midsommar, mycket trevlig och lite galen sådan hemma hos syskonen Hansson med sisådär bara "50?" personer till. Röj hela natten lång typ och alla sov kvar, galet vad det var folk överallt! En riktigt najsig helg! Aja, en mycket lång historia som iaf jag kommer bli påmind om ett tag framöver känner jag! He-he..

I veckan har jag även kört min första körlektion på körskolan, äntligen är jag igång! Gick helt okej! Förhoppningsvis fixar jag väl körkortet innan 40 eller nåt!

I helgen har det ju varit Munken in the Park och det har varit grymt najs! För jag har umgåtts med mina bästa KK:s "Klasskamrater" rå. Lugnare i fredags än igår dock, för igår blev det ju så där galet det kan bli om man heter Mikaela Eriksson.. Har nämligen hållt på att spola ner min mobil i toaletten på MC! Så kan det gå när man går 4 personer på en toalett som är avsedd för en, max 2 personer då! Ingen aning hur den hamnade där, men trångt och jävligt och så kommer paniken smygandes: "Var i helvete är min mobil!?" Jodå, svaret är att den ligger där i toalettstolen. Stendöd under hela kvällen, totalt fuktskadad. Men imorse, jorå, den återuppstod! Kors i taket!
Äsch, jag säger som Krunegård " Ibland gör man rätt, ibland gör man fel, lev me rä' "!

Taggar Cypern, Ayia Napa nu som fan! Längtar bara mer och mer! "Bara" 29 dagar kvar...

Fortsättning följer...

 Dagen innan Midsommarafton - Handla med Hedovic & Sarovic. Tog bara sisådär 1 timme!

 Midsommarafton - Många åkte i med kläderna på!



 Midsommarafton - Bad med kläderna på!

 Midsommardagen - Lite segare tempo dagen efter! Riktigt chill var det!

 Munken in the Park - Markus Krunegård! Han var riktigt bra!

 Sahara Hotnights - Var ju ganska bra, förutom att vi missade halva uppträdandet då.. haha

 Sarovic, Hedovic & Amandovic och så jag då, fixade lite tårta och spelade volleyboll!

 Tjejkväll hos Millovic's syster innan och efter Munken! Trevligt!

 Jennie & Lina innan Munken!

 Sandra & Camilla efter Munken!

 Sist men inte minst, så har jag införskaffat mig en liten "bergsprängare"! Och inte bokstavligt talat en bergsprängare då, som Millovic trodde! Haha!




RSS 2.0