Njuter av livet!

Ja, jag njuter faktiskt riktigt mycket av livet just nu!

Blir så glad när jag är så här glad, men det är så roligt för jag fattar liksom inte riktigt varför!
Igår var en riktig skitdag, allt gick skitdåligt typ, kul att jag också hatade allt som hade med förlora att göra, t.o.m. på fotbollstennisen på träningen. Det var blodigt allvar! Sen fick jag en mysig lårkaka också som lite extra krydda på dagen.
   Men idag, konstigt nog, är jag mycket glad! Trots att vi också förlorade, men att kämpa upp 2-7 till 6-7 mot serieledarna tycker jag är grymt av oss! Vi lirar bara bättre och bättre, höstsäsongen ser lovande ut för mina KuddbyVicar och mig! Och jag och Rontovic hade vattenkrig efter matchen, väldigt jämt i det kriget! Och lite extra trevligheter med denna dag är att jag faktiskt fått sett massor av vilda djur där ute! Har haft ögonen på spänn i bilen som fan, ser allt numera!

Nu taggar jag midsommar som fan! Det kommer nog bli grymt kul!

    Stört najs och schtekig bild!


Fotboll, fest och härliga människor! Grymt najs!

Fortsättning följer...


Svensk sommar. Regn, regn och åter regn!

Halloj där ute i "varma" Sverige!

Synd att det inte är bättre väder ute om dagarna, tycker det mest regnar och är molnigt. Men det har hänt en hel del roliga saker sen sist. Jag har fått en "älg" av Kickovic och en solskyddsgrej med Hälge på. Grymt glad över älgen, som nu mer heter Hälgovic! Han gjorde så vi vann mot Sturefors igår med 5-2, och han hejade så mycket så jag fick göra mål! Vår blågula maskot är Hälgovic det!

Det är ju sommarlov nu med! Härligt, men det är ju inte som när man var liten precis. Största delen består av jobb. Men men, man blir ju rätt glad när lönekuvertet kommer faktiskt! Och jag kan fortfarande inte sluta längta till Agia Napa, som nu är helt jävla klart & betalt!

Börjar släppa det här med att inte vara 18 lite grann nu, skönt. I torsdags var det ju lite sådär jättejobbigt att inte vara 18 "igen", då var det ju student och allt. Jag, Jenny, Sandra, Becca & Jennie var på Kungsgårds utspring med, då hittade vi två stycken med det så stiliga "Skjorta, kavaj & röda byxor". Var tvungen att smygfota haha! Men jag hade en ganska mysig kväll med mina 17-åringar, vi myste ju i Millovic's säng med godis & energidryck! Och innan så åt vi ute några tjejer i klassen o så, gott & mysigt! 
 
I Fredags var jag i "Linkan" med Kickovic & Erkovic, blev en rätt najs kväll där borta, trots att jag var så jävla mycket yngst! Det var i alla fall ett litet äventyr, fast Burger King var stängt när vi skulle hem, det var uruselt. Så det blev Max istället i Nkpg istället, inte lika äventyrligt då... Men bättre än el Donk!

Idag har jag även börjat intensivteori på körskolan, men får hoppas på att lära mig lite mer nytt imorrn, för idag var det mest "skåpmat". Har även varit ute och övningskört idag med, i SPÖREGN dessutom. Körde ut till Ö. Husby och sen mot Söderköping och sen hem, så en lång tur blev det. Men ruuligt!

Fortsättning följer...


 Hälge & Hälgovic!

 Blågula Hälgovic!

 Mums, planka!

  Skjorta, kavaj & röda byxor! Haha!

 Sötisar! Sebbe & Emma, min kusins barn. Sötisar! Emma är ju så liten och gosig med!

 Jag på skolavslutningen då!


Livet som 17-åring...

...Är fan inte okej!

Det finns ju fan ingenting att göra som 17-åring. För det är 18-årsgränser vart man än går!
   Kvällen som började så grymt najs igår med tjejerna hemma hos Beccovic, slutade i tröstkäk på el donk.

Vi skulle till Trädgårn' men blev inget av det ju, blev Puls istället. Kul att Jenny kom in men inte jag. Men sen kom hon ut till mig och mina andra 17-åriga fina vänner. Vi fyra trevliga 17-åringar fick helt enkelt gå och deppa genom stan, tycka att livet var helt värdelöst, vakten var en party-pooper! Så jag, Millovic, Jennovic och Sandrovic gick och åt glass på donken. Sen åkte vi hem, förtvivlade hela gänget.

När jag fyller 18 ska jag vara så jävla lycklig! Jag ska verkligen fira som FAN att jag får göra vad jag vill (nästan iaf). Då kan jag väl kanske skratta åt dessa 17-åriga dagar.

Taggar istället Cypern som jag, Beccovic, Millovic och Beccovic's kusin Sandrovic ska åka till i Augusti! Självklart Ayia Napa! Ska bli grymt kul! Och där är det inga jävla 18-årsgränser. Där kör man bara!

Ledsna 17-åringar!
Ledsna 17-åringar!

Fortsättning följer...


RSS 2.0