Vad hände i Stockholm med Mikovic, Marius, Hellovic och Linnovic!?

...Jo, det ska jag ta och svara på! Blir lite långt som vanligt, men det har hänt så sjukt mycket! Och roligare har jag nästan aldrig haft!

Jag, Marius och Linnovic hyrde en liten söt "sittoträng" aka Citroën bil i fredags då. Den var sjukt najs och vi tog oss ända fram till Fruängen, då vi hade typ full tank kvar. Grym bil o.s.v. Helt amazing att vi körde dit och hittade directly! Linnovic kan köra hon. Sen träffade vi självklart Hellovic som vi då bodde hos! Hon hade även två inneboende, Hasse & Bertil, das marsvin! Som Linnovic blev förälskad i!

Väl framme tog vi oss en tur för att gå och äta. Det blev restaurang Falken, haha jag säger bara att den restaurangen glömmer man inte! Linnovic var skapligt hungrig, det fick hon fortsätta vara i ca 45 min! Tur att vi hade så jävla roligt under tiden iaf! Och på Falken hände det grejer, vi såg ett antal brats som spatserade förbi och så kom tant Asta och hälsade på, hon undrade var vi kom ifrån och själv kom hon från Happaranda, hon bjöd typ över oss på en vinare, men hon glömde berätta vart hon bodde så det blev tyvärr inget!

Falken hade också mycket kunnig personal, eller inte! Linnovic frågar vad det är för biff till plankan, till svars får vi kött. Nähä?! Linnovic frågar vad för kött, till svars där är vanligt kött!?
Marius tog i akt och frågade vad fläsknoisette var, såklart till svars kött! Haha hon i kassan hade verkligen koll på det där med kött, hela Falken var kött! Fick även avslagen fin cola i glaset, professionellt asså. Tror jag ska skicka in förslag till kniven mot strupen!

Vi var även ute och nattvandrade och jagade harar på fredagsnatten efter en ganska lång omgång "Fia med Hut". Starkt, surt och äckligt men roligt och jag VANN! Pratade lite "Norrköpingska" med måleri Jonas o.s.v. Vi hittade även en hel harfamilj typ och Linnovic & Hellovic tog en springtur och jagade dom. Sen gick vi även genom lite kvarter och sjöng på "coconut tree". Fint, fin kväll! Somnade sen i Hellovic's sköna säng med en boll i famnen.

Lördagen blev en typ heldag på stan, där vi träffade "fina" finnar som dykte upp mitt under fotografering på Plattan då! Han var ju skön! Jag köpte en jävla massa Adidas prylar och så åt vi ju massa igen, hungriga som djur!

På lördagkvällen blev det Grööönan! Det var grymt och hände en hel del kul där också! Började i biljettkassan där dom frågade om vi var över 7 år, sen skulle jag betala och frågar hur mkt det skulle kosta, då fick jag till svars 924 kr! Men jag skulle ju inte betala allt, herregud! Sen fick jag bandet och trodde hon skulle sätta på det på mig men det fick jag ju såklart göra själv, men hon erbjöd sig om jag så gärna ville. Men det fixade sig, så att säga.

Vi åkte nya Twister, wannabe Balder men var rätt najs förrutom att man fick hörselskador av allt jävla gnissel! Men det glömde vi nästan i den långa kön, så mycket namn- och ordlekar vi kom på att fördriva tiden med, tror nog att jag & Marius gillade det mer än Hellovic & Linnovic. Tröttnade nog på oss "barn" emellanåt haha!
Marius och jag sjöng fina låtar i karusellerna och presenterade oss fint från Noorrkööööping för henne i kassan sen. Vi åkte Insane, tur att Linnovic klarade sig. Vi trodde hon skulle däcka av närings- och vätskebrist! Vi åkte massa mer. Jag höll även ett litet tal när vi käkade, det var ju trotsallt sista kvällen med gänget! 
   Vi skulle åka spårvagn till Sergels Torg från Grönan men det var riktigt fullt på spårvagnen så vi tog en promenad istället. Stannade på Nordiska muséet för att posera lite snyggt, tog en glass/paj på Donken, flörtade med brats, snackade skånska och andra fina dialekter och chillade på Plattan. Sen tog vi tunnelbanan hem och på stationen där hittade vi massa fulla fjortistjejer, konstiga killar som vi nästan trodde skulle hoppa ner på spåret och lite annat random folk som bor i Sthlm.
   När vi kom hem blev det att lägga sig ganska direkt, men vi körde självklart lite ordlekar och grejer till! Jag kom på ett nytt ord som jag inte visste fanns, och inte trodde jag att jag kunde det. Gratifikation var ordet, och jag VANN! Sov med Hellovic igen och självklart bollen!

När vi vaknade på söndagen så blev det att såklart sätta på Hellovics grymma skiva som vi lyssnade sönder hela helgen, så vi dansade från morgon till kväll hela dagarna till dom! Helgens låt blev lätt Magic med B.o.B! (iaf enligt mig och Marius). Det roliga var att dessa låtar kom ju även på radion på vägen hem sen! Vi sjöng med på allt! Grymt var det!
   Stannade även till i Nyköping på Stadium outlet och shoppade sen så skulle vi ta en genväg till Donken, det gick ju jättebra! Haha inte en jävla skylt nånstans så vi hamnade i nåt roligt industriområdet och körde samma rondell från olika håll. Rolig sightseeing i Nyköping. Men vi kom ju iaf fram till Donken tillslut, hamnade dock mitt i ett typ barnkalas med en jävla massa ungar! Kom lagom hem till matchen sen, typ precis i tid!

Falken med gänget! ;) Älg i gamla stan i Sthlm! Hellovic, Marius & jag schteker på Plattan! Sköna finnen som kom och ville va' med på foto med mig och Marius! ;D @Grönan - JetLine! Tummen upp på den (Y)Grymt spel! Vem hade numret till 112 ifall vi var tvungna att ringa SOS? Ja.. Riktigt högt IQ på dessa unga damer. Ser så ut, verkligen! Hellovic's coola marsvin!  Vi hamnade tillslut på barnkalas på Donken i Nyköping efter mycket vilsekörning!

Fett grymmaste helgen! Mer bilder kommer i nästa inlägg!

Fortsättning följer...

18! & Jennie går alltid beväpnad - Skön blandning

Hejhejhallå där ute i vida världen!

Nu ska jag ta mig en cykeltur in till Smedby för att se mina vicar lira hem en vinst mot just Smedby och förhoppningsvis "bränna" lite godis på vägen! Jag tror och håller tummarna för en 3 poängare idag!

Haft en feting-najs helg, var på 18-årsfirande hos Lina/Linovic/Linus o.s.v. i fredags med bästa girlsen dårå och jag har fått reda på att Jennie alltid går beväpnad, japp så är det.
Jenny: Nu går jag här och kommer säkert trampa på er! (Mig och Jennie då alltså)
Camilla: Håller på med sitt drivande med Becca & Jennie om betyget VG i Ung idag.. Som för övrig varade i ca 2h !
Jennie: Äh, det är lugnt. Jag går alltid beväpnad. (Hon svarade alltså på båda dårå, det lät väldigt roligt till Jennys trampgrej iaf! Fast det var menat som svar till Camilla råå)

Bilder från i fredags kommer snart upp på bloggen!


Fortsättning följer...


"Kan du snälla massera mina svettiga, håriga vader?" Såklart Linnovic!

HellåHallå där ute!

Veckans händelse är nog att jag fick se en ÄLGOVIC! En onsdagkväll påväg ut till match med mina vicar. Och på samma plats som vanligt, står den - Skogens KONUNG! Det var dock en ko, en älghona alltså. Men konung som konungINNA liksom!

Finaaaste älgen, sämsta mobilkameran!


VINST IDAG MED MINA KUDDBYVICAR! Mot Lotorp med 1-0! Tror att det hade att göra med att jag ritade på Marius, Linnovic & mig själv.

Citat från matchen:
Linnovic - Mikovic, det känns som att du är med på plan iaf! (Var ju min text på armen ofc)

Hedovic - Ronta, kan du massera mig? Micka var rätt oduglig på det här..

Linnovic - Mikovic, kan du snälla massera mina svettiga, håriga vader? (Jag var ju så snäll, så klart jag gjorde det, vem kan tacka nej till den inviten liksom?) Fortsättning följer senare på att Linnovic säger till Thildus & Kikkovic att jag går igång på såna där konstiga inviter sen också haha! Går igång tycker jag var att ta i iaf! 

Linnovic - Gud vad många brandbilar som kommer då, och gula är dom!? Jag - Dom är ju brandgula (haha) Linnovic - Haha där blev jag lite imponerad Mikovic, där fick du till det!

Jag har ju fått ett kusinbarn idag också, mycket trevligt! En flicka, skapligt oväntat men roligt! Än så länge namnlös dock!

Det har ju varit Valborg också, trevligt trevligt ute hos Per i Styrstadskogarna! Jag och Jenny tog fina bilder med min telephonie rå!

Mitt motto denna vecka har varit: Förena nytta med nöje! Och tro det eller ej! Men det har faktiskt funkat rätt bra för Mikovic. Jag är värsta multitaskarN, på tal om engelska NP och så rå. Två matcher denna vecka och båda gångerna har jag faktiskt pluggat lite samtidigt! Och jag och Beckovic i laget har kommit fram till att vi ska hamstra till jordens undergång 2012! Vi kommer klara oss galant, då har vi lite att "ta av" så att säga.
Jag har ätit som ett monster denna vecka med, men såklart samtidigt som jag gjort annat, som att plugga rå!

Igår var jag i Folkparken och intervjuade folk till mitt reportage också, herregud, plugga en lördag typ! Sen var jag även ute, en lördagkväll med min muppige kusin och joggade & powerwalkade! Grymt känner jag rå. Skönaste känslan att springa förbi alla i stan och få dom att få dåligt samvete. Mohaha! Var ute i över 2,5 timme. Måste nog ha varit i hela stan! Kom hem 22.30 typ, däckade till Asterix! Filmernas film btw. Alltid lika bra!

Känner att jag har följt min nytta med nöje! För har haft en najs helg fast jag fått en hel del gjort! ...

...Men nu ska jag drunkna i mitt plugg och längta ut till de sju haven. Det är ju "bara" ett år kvar till Studentkryssningen... - Från min "fina" studentkrönika, som handlar om att gå i tvåan och se treorna ta studenten.


Fortsättning följer...






At Valborg! At Valborg ;) 

Pics från Valborg! Finfina!
  
 
I bagaget i Hedovic:s bil på väg till Linnovic:s fest! :D
Jag & Marius i bagaget i Hedovic:s bil!
Lite btw sådär.

 


Min älgovic springer för fullt!


RSS 2.0