Det blev en lååångfredag!

Hejhopp!
Det blev som skrivet en lååångfredag med mycket trevligheter hela dagen/natten! Men jag säger bara "Aldrig mer bål á la Linnovíc", eller bål överhuvudtaget. Inga bra grejer det där!

Fredagen spenderades med en himla massa trevligt folk. Började typ dagen med att åka ut och titta på Kuddby herrarnas seriepremiär mot Gusum, det blev en härlig vinst med 3-0! Det var mycket folk där. Rooligt! En hel del vicar där med! Och det sjukaste var nog när en random gubbe säger till min tränare Uffovic "Hälsa Dessovic". Liksom vart kom det ifrån!? Mina vicgrejer sprider sig, jag kommer bli legendarisk i Kuddby mohaha!

Senare på dagen/kvällen blev det att fixa sig i ordning med några av mina vicar och sen vidare hem till Erkovic & Kikkovic för att repa på vår sjukt najsiga låt, som för övrigt jag & Marius har skrivit ihop! Vi är så grymt stolta över den asså! Låttexten ska få komma upp här på bloggen i ett alldeles eget inlägg tänkte jag! Det gick iaf väldigt bra att repa, t.o.m. så grannarna ropade "En gång till! En gång till!", jag pratade med dom lite grann och så. Sen var det även grannar som tyckte mindre om det så dom stampade i golvet! Mina vicar kom också på en grym koreografi till låten med!

Kvällen/natten/morgonen blev mucho najs i Hagahöjdens klubblokal tycker jag iaf! Det var ju födelsedagsfest för Linnovic som fyllt 21! Jag var grymt taggad och hade grymt kul! Vår låt tyckte jag blev typ succé, jag och Marius körde ju ett litet solo i låten med, haha! Sen var det ju mycket trevligt folk där också! Förrutom den överdoserade konstiga polacken som kom då, han var här och byggde hus, det var det enda jag fick ur honom. Han kunde nämligen bara polska! Polisen fick komma och hämta honom tillslut! 
Jag var ju så glad hela kvällen och allt så jag blev ju lite ledsen i ögat när folk gick hem och så!
Jag älskar ju mina vicar! ♥ Men jag ville ju vara sista gästen och det fick jag ju vara, tillsammans med Linnovic, Sebovic, Matildovic & Tobovic! Minns inte när jag somnade men inte många timmars sömn under en gammal handduk och en coachjacka blev det. Klockan 08.15 var det någon som öppnade en dörr och en skramlig gammal telefon ringde som fan! Det var bara att gå upp och börja städa och fixa. Tur att jag hade några av mina vicar att städa med då! Det var rätt kul att kolla igenom alla bilder från festen, eftersom jag knappt tog några själv! Men jag saknar fortfarande mitt kameralinsskydd, det är spårlöst försvunnet!

Blev en ganska seg Påskafton men den blev lite mysig ändå. Firade den med min syster, moster m. familj och kusiner med kusinbarn typ. Vi letade påskägg och lekte kurragömma och höll på att ha sönder min moppe också!

Det är underbart väder ute och det känns som typ sommarlov och det "spritter" i hela kroppen på mig! Hoppas dessa känslor fortsätter! Ibland är livet helt enkelt underbart.

Fortsättning följer...
På väg till Linnovic's 21-årsfest!
 Jag & Marius (längst fram) skrev en låt till Linnovic och så blev det en fin koreografi och ett fint framträdande av alla vicar till vår egna Linnovic! :D Här skrevs det fina saker! Hagahöjdens nya laguppställning? Eller...? Jag var sjuuukt taggad! Lite övertaggad kanske också.. Tobovic & jag rå!  Sötaste vicarna ever asså! Jag och självaste födelsedagsfirarn Linnovic! :D <3

IFK vinst och polisspaning!

Ojojoj vilken dag!

Har städat i massor och pratat i telefon typ halva dagen om allt möjligt. Lite små jobbigt, har varit aningen stressad typ!
Men sen blev det med väldigt kort varsel så att jag och pappa åkte och såg IFK spela fram en najs vinst mot Halmstad! 2-0 blev det då, och ett tråkigt bortdömt offsidemål. Jag tyckte inte riktigt om domarn, han var alldeles för mesig med kort och rätt dålig syn vill jag tillägga. Inte missade jag när Shpetim blev nermosad med huvudet ner i backen i deras straffområde iaf! Jag hade även ett gäng pensionärs-"expertkommentatorer" bakom mig. Dom var ju "trevliga" och så. Kommenterade varenda rörelse spelarna gjorde, dom hade stenkoll! "Nu är det inkast", "Titta, där kommer ju han som blev utvisad förra matchen" var bara två av alla 1000 kommentarer jag och pappa flinade åt!

Efter matchen åkte jag till min moster i tron om att hon m. familj var hemma, men nej då. Så jag blev lite utelåst i 45 minuter, trevligt. La mig och pratade i telefon i deras soffa på altanen!

Men sen när jag skulle åka hem, ja då jävlar, då kommer det fyra biffiga poliser och går förbi, jag stirrar något galet på dom. Sen händer det där som man bara hör i film! "Öppna dörren, det är polisen!" några gånger. Så vilken jävla spaning jag har varit med om! Det har varit massa poliser och civilpoliser som stått bakom träd och smugit runt. Och där står jag och min kusin och stirrar, och jag var skapligt nervös där ett tag. Dom gjorde ju husrannsakan och allt! Jag är nog något extremt nyfiken, har stått i fönstret och glott en hel del också, det har kommit poliser från alla möjliga håll, omöjligt att hålla reda på dom... Och nu sitter jag här, och hem kom jag inte. Var ingen bra idé att åka mitt i allt. Hade varit skönt att sova i sin egen säng inatt men allt blir ju inte som man tänkt sig, så nu blire resesäng. Natti!

Fortsättning följer...

Straffar, fest & Städovicdag i Kuddby!

Halloj där ute i det fina vädret, fast du antagligen sitter vid datorn och läser det här just nu!

Påsklovet har haft en del trevligt att bjuda på än så länge faktiskt!
   I fredags spelade jag match mot Söderköping, var ju inte tänkt att jag skulle spela med mitt "invalido-knä", men jag fick hoppa in och spela sista halvtimmen. Det gick väl helt okej, men ville ju inte gå in i närkamper för mycket, men gjorde det en gång och då fick jag ju självklart en smäll på knät! Men då satt redan ett fullt skadegäng på bänken så det var bara att köra på! Matchen var 0-0 i fulltid, det innebar straffar! Jag fick lägga en straff och blev så sjuukt överlycklig att jag satt den. Lyckorus i hela kroppen! Vi vann med 3-2 på straffar sen! När NT ringde och frågade om målskyttarna så sa min tränare Rontovic "Mikovic" till dom, fast han rättade ju till det till mitt riktiga namn sen, men fränt ändå, haha! Vår målvakt Kickovic räddade ju 2 straffar med, hon var grym i målet! Matchhjälte!
   Efter matchen hade vi härlig stämning i omkl.rummet, firade lite o sådäär! Sen kollade jag och några av mina vicar på herrlaget, det var mysigt najs asså! En fredagkväll med fotboll och härliga vicar liksom!

Lördagen innebar att fira Filippovic i klassen som fyllde 18 år! Träffade även Oskar som då bor granne med Filippovic, sprang emellan. Kuuul! Men det var iaf najs, med god mat och trevlans folk!

Söndagen bjöd på vårstädning i Helgestad (Kuddby)! Jag var uppe med "tuppen" fast typ klockan halv nio, men det var tidigt för en påsklovssöndag! Vi var typ först där ute så första halvtimmen stod man ju typ själv med sin kratta i ett hörn och fick ont i armarna, klen som jag är.. Men sen kom det lite mer folk, typ min krattpartner Marius t.ex.! Då kunde jag äntligen öppna mun och sätta igång mitt snack! Det var ju sjuuukt najs väder så liksom hela grejen med att kratta och bära saker blev ju mycket roligare! Lirade även lite boll och fotade en del där ute! Fotade massa vicar och så fotade jag och Hedovic till ett litet projekt hon håller på med hemma! Efter det åkte vi hem till Hedovic och målade krukor i solen, dom blev finemang!

Måndag och idag (tisdag) har jag jobbat! Städat ytterligareee... Igår träffade jag även lite trevliga tjejer från klassen, najs! Millovic och jag hade för övrigt "vapenvila", vi är ganska sams nu. Känns rätt chill, men det bryter väl ut om några dagar eller om nån vecka kan jag tänka mig...

Tråkiga nyheter som jag fick igår var att jag inte får spela match eller utsättas för närkamper på 4-8 veckor :(
Jag typ tycker att det räcker med skador och allt! Men det är väl bara att ge allt på rehab då, wihoo! Men skönt att veta vad det är iaf. Inre ligamentet i knät.. Tur att det inte var allvarligt också!

Nu drar jag iväg på lite najs träning iaf! Ute på gräs idag! Det var länge sen <3

Fortsättning följer...



Jag, Marius & Cissovic! Jag och min krattpartner Marius!  Rontovic vår käre tränare krigar med Marius! Mitt kära vicgäng!  Cissovic, jag, Rontovic och Marius! Jag och Hedovic!
Vår finfina present till henne råå! Filippa provar sin present! Jag och min friend Oshii, typ vår grej att göra så där med fingrarna! :D Haha partypoopern själv på bilderna ;D

Påsklov och flygande mattor!

Halloj där!

Gårdagens upplevelse sitter kvar i energin, vaknade med ett skutt imorse! Det var ju stråålande solsken med, men vädret har ju dock avtagit, tyvärr...

...Men äntligen påsklov rå! Känner att det kommer bli ett najs lov! Jag startar lovet med att storstäda, ska nu ut och flyga matta med Aladinovic! Eller ja, damma av mattan iaf. Det ska bli supercleeean här nu!

Taggar även match mot Söderköping tills ikväll, jag är iofs superreserv p.g.a. att jag fortfarande klantigt nog, har ont i mitt knä. Invalidovic här liksom. Men det blir najs att kolla iaf och snacka med alla mina vicar som vanligt! Dom är fruktansvärt najsiga!

Imorgon bjuds det även på 18-årsfest! Det är Filippovic som ställer till med kalajs! Det ska bli najs!

Fortsättning följer...

En bild från förra året när vi mötte Eneby!
Vill spela match, typ nuu! Vill bli skadefri, typ nuu!

Inte varje dag man träffar en konung som denna

HEJHEJHALLÅ BLOGGEN!
Nu har jag riktigt VIKTIGA saker att tala om!

Denna dag som har varit så stört tråkig i skolan, bara chillat och haft ångest för att jag inte har gjort någonting typ. Men så slutar den så himla bra att jag kommer ha superenergi hela helgen förhoppningsvis!

Jag har nämligen uppfyllt en dröm! Jag har varit med om att träffa självaste, skogens KONUNG!
Jag har glömt att nämna det här på bloggen, mycket dumt av mig men iaf, jag är tokig i vilda djur!

Jag och Hedovic åkte, som vanligt hem efter träningen ihop då. Hon brukar inte säga till om ett djur är i närheten för att hon vet att jag får ryck och sitter och hoppar i bilen men idag blev det lite speciali, så att säga. Först såg jag massa rådjur, blev lite smått galen, Hedovic försökte skymma dem, men jag såg dem!
Men sen säger Hedovic när vi åkt en stund: Micka, ser du nåt som jag ser nu? Jag svarar excalterat: Va? Nej. Är det en ÄLG här nånstans!? Och svaret är ÄNTLIGEN JA! Älgar är mitt absoluta favoritdjur, dom är så stööört fräna! Jag ska fånga en älgovic och göra den till min tror jag!
Jag har längtat till denna händelse så många månader och nästan hela år asså. Jag tjatar varenda gång jag åker till och från träningen och sitter och kikar, men dom visar sig ju aldrig. Men idag, ja då var han äntligen dääär! Vi följde efter honom, vi åkte fram och tillbaka, Hedovic sa att jag var bra på att locka honom, så pass att han faktiskt kom typ några meter framför vår bil och hoppade över vägen tillslut! Jag fick ett kort på honom t.o.m! Dock suddigt, men det är bevis på att jag äntligen mött SKOGENS KONUNG! Ska nog tillägga att det var jag som tvingade Hedovic att följa efter älgen, och snäll som hon var gjorde hon det för min skull!
Jag var direkt tvungen att rapportera denna livegrej till min tränare Rontovic, som känner till denna älgomani! Han tyckte jag skulle ta med den här energin till matchen imorgon. Det ska jag nog göra, även om jag inte ska spela!
Jag har även blivit lovad att få följa med Rontovic på älgjakt någon dag. Det ska bli najs, undrar bara hur jag kommer att reagera när älgen kommer i närheten... Det där med att vara tyst är jag inte så bra på.

Jag har faktiskt fått en vilddjurskalender av Rontovic. Btw liksom! Den är fin och hänger på hedersplats i mitt rum!

Fortsättning följer...

ÄNTLIGEN FICK JAG TRÄFFA MIN ÄLGOVIC <3 Bild på den fräääna älgen!

Mikovic stoltast i staden, spritt språngande galen!

Hej alla mina vicar!

Mina dagar och veckor blir bara galnare och galnare, men JAG GILLAR DET! Rubriken är lite citerat by Ison & Filles låt Galen. Mycket bra låt tycker jag råå! Och med tanke på mina modellframgångar som ni får läsa om längre ner så får jag väl vara lite stolt tror jag.

Fredagen spenderades med Linnovíc och Matildovíc hemma hos Linnovíc! Vi spelade ett spel vid namn Settlers, på tok för svårt för mina hjärnceller men det gick hyfsat iaf. Fick ju lite hjälp genom spelet. Men jag var riktigt rik i spelet ett tag asså! Svullade lite godis och så blev det en hel del ordbajs också! Riktigt trevlig kväll. Tog en sväng på moppen hem i Gudrunstormen också, höll på att blåsa iväg till typ Kina eller nåt.

Lördagen spenderades på jobbet haltandes och sen blev det att kika på mitt kära team mot Åby på Sydvallen rå! Fick ju inte vara med eftersom jag var invalidovíc! Skapligt tråkigt... Gick på kryckovicar och grejer. Dock kom Matildovíc och joinade mig och kollade på matchen, så jag fick en kryckovickompis! Hon går också på kryckor liksom. Stormig match men annars var det lika trevligt att umgås med mina vicar som vanligt.
På kvällen kom Annovic, min käre vän och körde en sleepover. Blev en chillkväll med skratt och snack!

Söndagen spenderades chillandes hemma och jobbade lajte granna. Blev en del plugg till idrottsprovet också, blev dock en powernap mitt i läsningen. Jag bara somnade, mitt i läsningen. Galet.

Måndagen spenderades i skolan med mina kära muppovicar till klasskamrater! Kriget fortsatt mellan mig och Millovic. Hon tryckte in sin spets stenhårt i min hand, det var jävligt grovt och började återigen blöda! Men jag gav igen med handsprit i hennes ansikte och mun, slutade i andnöd!
Filippovic fyllde även 18! Ha den äran från bloggovicen här! Min cepevickusin Denovic åkte även till London, feting orättvist tycker jag rå. Men jag tyckte vädret var strååålande! Tog upp en typ fåtölj till balkongen, satt mig där med lite plugg och kuddar och satt på spotify på hemmabion och bara njöt! Blev även en sväng övningkörning på kvällen också. Mötte en polisovic, han följde efter mig en bit. Men jag ser ju lite halvskum ut, såklart dom åkte efter.

Dagen spenderades framförallt i Kungsgårds fotostudio med mina kära vänner Jennivic, Jennovic, Linovic och Beccovic. Fett med kul faktiskt! Gud vad jag har modellat, har rosa/grön ögonskugga på mig (var sminkmodell), lite halvt översminkad typ. Ser inte ut som Mikovic precis. Tog med mig halva garderoben till skolan för att vi skulle fota kläder och lite olika outfits. Blev primaskinka! Jag i högklackat, var sjukt avslappnad i det, NOT.
Sedan på efm. fick man förfrågan om att bli "magmodell" i vårt reklamprojekt. Och modig som Johanna sa, så ställer man ju upp för sina kamrater i andra grupper haha, och gick in i studion för andra gången idag. Fick stå halvnaken och smörja in mig med fin matolja från skolköket medan dom hade lektion i rummet bredvid. Skönt. Lasseman fick ju även komma och styra med kameran när jag stod halvnaken med, kändes ju najs eller inte. Spårade även ur lite och blev lite fina posebilder på golvet, med min "fina" glansiga mage!
Jag har också ätit på Golden Bangkok med mina snälla vänner idag med. För jag ville ju sååå gärna dit. INTE. Men men, deras fruktovic är ju god iaf!

Som sagt, det blir bara galnare och galnare. Men kul har vi, eller jag i alla fall! Ska lägga upp lite bilder sen när jag får tag i dom. Fina bilder från studion och allt annat galet!

Fortsättning följer...

Så här schtek har jag typ varit idag!
Stört najs och schtekig bild! 
Marius & Mikovic här då! Min käre lagkamrat och så. Hoppas hon kommer på träningen idag. Hon har ju varit i Thailand i två veckor och så. Välkomnar henne hem!

Blodigt krig och könsjukdomar

HellåHellå! Ursäktar mig för att jag inte skrev i kära bloggovicen igår...

...Men jag var ute och seglade med Columbuvic och kikade i kikaren med Galileo Galileivic efter skolan. Studerade även gravitationskraften med Newtonovic också. Gick sisådär.

Det var även krig i skolan igår. Såklart mellan mig och Millovic. Blev ett blodigt sådant, på riktigt!
Hon har sånt flyt, hon vet ju inte ens vad hon styr med. Men hon snodde i alla fall min fina fjäder och lyckas på nåt jävla sätt riva mig över läppen med det. Helt omedvetet. Hon blir helt förvånad och säger att jag blöder, jag märker det ganska snart genom att det färgar av sig på fingret. Dock är jag hård som sten och känner ingenting.
Och kvinnan Millovic är inte stark i alla fall. Jag mosade in henne i skåpet och så tog jag ett grepp och PANG! Så ligger Millovic helt förstenad på golvet. Det är jag som är starkast och det är det som räknas!
Och kriget är långt ifrån över, det kan t.o.m. bli ett Vicärr över läppen. Det är ju lite småfränt att ha ett krigsärr o sådär.
   Blev även några urspårningar på mediekunskapen igår som vanligt då. Från förra veckans mutationer blev det könsjukdomar och preventivmedel denna vecka. Millovic undrade om man kunde få könsjukdomar om man solade naken i solariet. Tror nog att Cajsovic, vår lärare, tycker att vi är lite knäppa. Men hon fortsatte dock in på ämnet kondomer och att för få skyddar sig med kondom. Ganska roliga urspårningar faktiskt...

Och jag tror inte ett dugg på att Millovic är sjuk idag. Hon är bara så fruktansvärt rädd för mig. Hon är en feg krigare! För övrigt har jag inte mycket att säga om denna dag. Haft fotbollsträning, ätit på donken (blev halvt tvingad) och historiaprov typ.

Men nu ser jag fram mot träning nummer två för dagen, med mina VICAR! Dock är ju inte hedersvicen Hedovic med idag, för hon stack till Berlin yesterday. Fast jag hoppas hon har det trevligt där. Skickar en liten varmblåsig VIC hälsning från Sverige. Men jag ska nog terra min käre Rontovic idag. Min tränare. Han är också en riktig Vic! Jag ska i alla fall bli lika stark som honom till säsongen 2015.

Fortsättning följer...

Min tränare Ronta Ronnie Rooonie Rontovic!              Muppar mig på cup o sådär! 
Rontovic                          Mupp på cup!       
i min fina halsduk

          Mina lagkamratovicar! Dock har Marie (Marius) fått ett us:namn. Bara vissa som tilldelas det av mig. Cissovic är en vic liksom. Trevliga typer dedär!     
         Cissovic & Marius
         Lagkamratovicar!         

Btw!

Btw, jag glömde skriva att nu ska jag åka till mina, faktiskt riktiga Vicar. Där historien en gång började. Alltså, till mitt fotbollslag Kuddbovic IF (Kuddby)! Hedervicen Hedovic var nämligen den förste som fick ett Vicnamn av mig. Det är värt mycket det! Hon är för övrigt en riktigt skön filur!
Många som heter Vic nu. Är ju i princip hela fotbollslaget, en liten del av herrlaget i Kuddby, några i familjen & släkten och en del av klassen. Börjar känna mig som en riktig gud!

Så nu ska jag inte ordbajsa mer. Fortsättning följer...

Galet är bara förnamnet!

Hejhejhallå nya kära, älskade blogg! Mikovic här dårå! Börjar med ett lååångt inlägg..

Vilken sjukt galen dag det har varit i min Vicvärld, inte nog med att jag är Vicguden själv liksom.
Kriget mellan mig och Millovic lär inte bli det minsta. Två stora attentat på två dagar. Igår var det Millovic som fick ett fullträffkast i form av en pennspets, rakt in i munnen! Hon dog för några sekunder, då hon precis skulle sjunga en trudelutt. Hon spottade genast ut spetsen, som senare gav en eftersmak på 7 hela TIMMAR!

Idag fortsatte kriget i form av chokladbollskrig, det var inget litet heller! Det startade lite halvt med en facerape. 
Fast jag fick ta den största smällen dessutom, hela chokladbollen i facet typ! Gav dock igen, kladdade ner Millovic's skjorta! Men hämnd vankas. DynamitMikovic kommer till skolan imorgon! Detta är ett evigt krig, fyllt utav hämnder! Tur att jag är starkast av oss två.

Millovic och jag höll dock ganska sams senare, då vi tillslut hamnade i samma projektgrupp, tillsammans med Jennovic & Jennivic! Laurovic var med på ett hörn också. Vi fick ett helt strålkastarrum för oss själva! Saknade dock Linovic lite grann. Men dockan ersatte henne idag, det gick bra.
Dan' har vare helt suveräään asså, med östgötsk dialekt! Fullt av skratt, krig & tårar! Med lite inslag av djupa samtal om livets öde med mina projektkompanjoner. Millovic tror stenhårt på ödet!

Jag avslutar med att säga, Jennivic höll på att sätta sin sista potatis idag och glöm inte, hela världen är full av VICAR! Fortsättning följer...

Krigarna själva! Dockan som ersatte Linovic. Typ Afro heter hon! Mina alldeles egna simmar. Dom uttrycker sina behov ganska tydligt! Det är så här dom ser ut, dom jag umgås med! Jag är med på ett litet hörn. Längst ner till vänster är jag, Mikovic!
Mikovic & Millovic   Mikovic & Afrovic  Millovic & Jennivic   Gängovicet!

Presentation av myself

Hejhallåilingonskogen! Mikovic här. Fortsättning följer...

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0